Operativ Utvecklingschef

Jönköping

Vi söker nu en Operativ Utvecklingschef som vill driva utvecklingen framåt inom vår applikationsdrift. 

I rollen som utvecklingschef kommer du att vara ytterst ansvarig för vår molnbaserade programvara. Du kommer att hantera informationssäkerhet, användarvänlighet, omvärldsbevakning samt vidareutveckling. Vi skapar användarvänliga produkter som smidigt leder våra kunder genom deras administrativa processer. Målgruppen är framför allt e-handel, 3PL och grossister varför vi gärna ser att du som utvecklingschef vill vidareutveckla våra produkter och är intresserad av e-handel och logistik.

Som utvecklingschef hos oss kliver du in i en roll som är övergripande och omfattar att ansvara och leda utvecklingsteamet mot uppsatta mål men också vara en resurs i utvecklingsteamet. Ihop med en dedikerad resursplanerare kommer du att arbeta med måluppsättning, prioriteringar bland utvecklingsprojekt och tidsuppskattning. Vidare kommer du vara ansvarig för vår arbetsmetodik (utvecklingsrutiner, lärande organisation). 

Du är en del av bolagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Arbetsuppgifter:

 • Hitta tekniska lösningar utifrån affärsmässiga krav
 • Utveckling i C#/.NET med fokus på MVC
 • Databasdesign/utveckling i SQL Server
 • Kodgranskning
 • Resursplanering och uppföljning ihop med resursplanerare
 • Omvärldsbevakning

Din profil:

Då företaget är i en expansionsfas finns det stor potential och plats att visa framfötterna. Vi söker därför en relationsskapande, kreativ och analytisk ledare som brinner för IT-utveckling och att jobba nära både sin avdelning och våra kunder. Du är nyfiken, driven och trivs med att arbeta mot uppsatta mål och att ta ansvar. För att lyckas i rollen tror vi att du har ett genuint intresse för mjukvarulösningar, erfarenhet av företag med utvecklingskultur och en strävan att ständigt utveckla din kompetens. Du och strukturerad och noggrann och strävar alltid efter hög kvalitet i ditt arbete och dina lösningar. 

Kompetens:

 • Erfarenhet av programmering och utveckling (frontend och backend)
 • Kunskaper i C#/.NET och SQL Server
 • Kunskaper i HTML, Databashantering, Webservices samt mobilutveckling (meriterande)
 • Relevant högskoleutbildning
 • Erfarenhet som arkitekt/systemutvecklare
 • God kommunikationsförmåga i både tal och skrift i såväl svenska som engelska

Om Extend:

Extend Commerce Sverige AB är ett svenskt bolag som utvecklar ett molnbaserat system för att automatiskt kontrollera och synkronisera informationsflöden för order, lager och ekonomi mot flera partners, kanaler och marknader.

Vi är i en spännande tillväxtfas och vi förändras ständigt. Detta skapar stora möjligheter för våra medarbetare att vara med och påverka den resan vi påbörjat.

Att jobba hos oss är otroligt flexibelt, och ingen dag är den andra lik förutom att det varje dag bjuds på frukost och 30 minuters friskvård.

Hos oss är varje person en viktig del och din insats räknas. Vi vill hjälpa våra kunder att växa, bli smartare och mer effektiva. Detta kräver engagemang, kreativitet och hårt arbete. Om du vill vara en del av vårt team och tillsammans med oss hjälpa våra kunder utvecklas är vi platsen för dig.

Vi har huvudkontor i Jönköping samt kontor i Stockholm, Göteborg och Örnsköldsvik.

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %